Quidditchturnering:

Som ni alla vet är Nimbus ett kvastmärke, och därför är vi ju också tvungna att spela quidditch när vi ses i sommar. En av de största aktiviteterna på Nimbus är QUIDDITCHTURNERINGEN, som ordnas av inga mindre än Svenska Quidditchförbundet! Och för att alla ska vara riktigt peppade och förberedda inför turneringen kan man även gå på quidditchträningar, som också de ordnas av Svenska Quidditchförbundet, så ni kan känna er säkra på att det är verkliga experttränare. 

IMG_3182.JPG

"Vem vet? Det kanske finns en framtida landslagsspelare bland deltagarna."
-Hugo Hallberg, huvudtränare för svenska landslaget i quidditch

Halabaloo:

Vårt halabaloo är en fest mot slutet av konventet, där man kan cosplaya, dansa och äta snacks. Namnet är inspirerat av ett av Sveriges tidigare konvent—Multicon—som brukade ha ett halabaloo på sina konvent. Även om vårt kanske inte är lika stort kan vi lova att det kommer bli rätt så coolt det också. Hur skulle det inte kunna bli det när vi redan har satt ihop en spellista med låtar som Tunak Tunak Tun och Dancing Queen? Halabaloot, som resten av konventet, är självklart också helt drog- och alkoholfritt

fidel-fernando-249DzAuJTqQ-unsplash.jpg
kvast_nimbus2022_orange.png
kvast_nimbus2022_orange.png
kvast_nimbus2022_orange.png
kvast_nimbus2022_orange.png
kvast_nimbus2022_orange.png

Konsert:

På Nimbus har vi inte bara ett dansparty, vi gästas också av ett av Sveriges coolaste och bästa wizardrockband: The Swedish Shortsnouts. Många av er har kanske hört, eller till och med sett dem spela förut, men har ni inte det är det bara att sätta igång och lyssna på Spotify så att är ni hundra procent redo för deras spelning på Nimbus. Vilken är er favoritlåt? Vår är Lord Voldemorts Begäran.

D02D9419-EF9A-40DC-9CEA-C06EE090464F.jpeg

Detta är alla (eller nästan alla, man vet ju aldrig vad som händer när det finns magiker i krokarna...) större aktiviteter. Förutom dem kan ni till exempel gå på lektion i spådomskonst, vara med på singalong, skvallra med Rita Skeeter eller helt enkelt sitta och diskutera fanteorier, favoritkaraktärer och varför i hela världen Chudley Canons aldrig vinner quidditchligan.

  • w-facebook
  • White Instagram Icon