Deltagaranmälan!

Att åka som deltagare på Nimbus innebär att du kan gå på alla våra otroligt roliga aktiviteter, sova i vår sovsal samt äta den mat som bjuds! Allt du behöver göra för att anmäla dig är att fylla i google formuläret som finns här nedan. Du kommer då få ett mail som bekräftar din biljett. Då vi skickar dessa mail själva kan det ta upp till ett dygn tills du får det. 

Betalningen kommer ske genom via swish, och en deltagarbiljett kostar 500 kr. Med anmälansbekräftelsen kommer vi även inkludera swishnummer samt instruktioner för hur denna betalning går till. 

Dock har vi dock några regler för dig som deltagare att tänka på innan du köper din biljett. Den första är att konventet har en lägre åldersgräns på 13 år, dock om du är något yngre än det kan din vårdnadshavare kontakta oss så är det möjligt att vi kan göra ett undantag.  Det andra krav vi har på dig är att du lämnar alkohol och droger hemma. Konventet ska vara säkert även för alla yngre deltagare, vilket betyder att det är strikt alkohol och drogfritt. Det inkluderar nikotin, så om du behöver röka så får du gå utanför konventområdet för att göra det. 

Om du vill ha 50% rabatt på konventpasset kan du även anmäla dig som prefekt, vilket innebär att du jobbar på konventet. Ett tips för alla er föräldrar som inte vill att era yngre barn ska åka själv är att följa med dem och att själva åka som prefekt!

Kom ihåg att om du är under 18 kommer vi kontakta din målsman för att se till att alla uppgifter du skickat in stämmer.

Alla biljetter till Nimbus 2022 är nu sålda och anmälan är stängd

nimbus2022_text_vit.png
"Anmäl dig till Nimbus, annars är du en skrynkelhornad snorkacka."
-Luna Lovegood kanske någon gång?

Harry Potter-maffia zoomkväll!

kvast_nimbus2022_vit.png

Den 30 oktober klockan 19.00 arrangerar vi en zoomkväll där ni får testa på leken Harry Potter-maffia! Det är helt kostnadsfritt och ni behöver inte veta reglerna sedan innan. Länk till anmälan finns...

Nimbus egna
sorteringshatt

Vet du inte vilket elevhem du ska anmäla dig som? Som tur är har vi en virtuell sorteringshatt, så klicka på knappen nedan för att svara på lite frågor och bli sorterad.

nimbus2022_2022_vit.png
  • w-facebook
  • White Instagram Icon