Alde är webbhäxa, snacksansvarig och föreståndare för Hufflepuffs elevhem. Hon gillar jordnötssmör och att skryta om att hon läser Harry Potter-böckerna på franska. När det är quidditchmatch föredrar hon att sitta på läktaren.

IMG_0891.PNG

Olga är, förutom föreståndare för Slytherins elevhem, konventets mamma och har ansvar för allas välmående och trivsel. Om du behöver en kram är det henne du ska gå till! På quidditchplanen

spelar hon vaktare. 

IMG_3184.PNG

Tekla är Ravenclaws elevhemsföreståndare samt pysselmästare. De tycker om blåbär, rymden, att borsta tänderna och Doctor Who. På quidditchmatcherna spelar de som jagare.

IMG_0887.PNG

Hanna är Gryffindors föreståndare och konventets största quidditchfantast. På fritiden tycker hon om att hänga i kyrkan, spela klarinett och drömma sig iväg till en galax, långt, långt borta. Under quidditchmatcherna är hon en jagare som leder laget till seger!

IMG_0996.PNG

Elina är konventets rektor och första cosplayare. Hon är inte särskilt bra på att kasta bollar rakt och skyller på att hon är för upptagen när det är quidditch match, trots att hon tänker att hon skulle kunna vara sökare om hon faktiskt försökte.

IMG_0995.PNG

Nimbus 2022 arrangeras av Kulturföreningen Nimbus. Om du har frågor om föreningen eller vill bli medlem kan du kontakta oss på kulturforeningennimbus@gmail.com.

  • w-facebook
  • White Instagram Icon